De ce sa inveti limba germana?

Eu incep sa invat limba germana pentru ca sunt in Germania si am nevoie de ea la job , dar si in viata de zi cu zi.Daca nu invat nu voi reusi sa ma integrez in societate , nu o sa ma descurc la job si nu voi avea posibilitatea sa cunosc oameni noi sau chiar sa-mi fac prieteni.

Dar tu de ce sa inveti?

In urmatoarele randuri iti voi da exemplu cateva motive pentru care ar trebui sa inveti:

Vrei sa-ti faci concediul in Germania.

Vrei sa porti o discutie in limba  germana cu un prieten/prietena pe care i-ai cunoscut tocmai in concediul petrecut in Germania.

In Romania sunt multe firme cu investitori germani si au nevoie de specialisti care sa cunoasca limba lui Goethe sau Einstein , iar tu vrei sa faci parte dintr-o astfel de firma.

Katja Lasch , directoarea Serviciului German pentru Schimburi Academice: „Limba germana favorizeaza o deschidere larga spre Germania ca spatiu economic si al stiintei.Ea ofera studentilor si cercetatorilor numeroase oportunitati pentru o cariera internationala.Absolventii care vorbesc limba germana au acces la institutiile de invatamant superior si astfel la peste 12.000 de programe de licenta si de masterat.Germania este o destinatie de top pentru studentii straini.”

Daca  in cazul tau apare unul sau mai multe din aceste motive , eu iti propun sa invatam impreuna.

Este gratis si trebuie doar sa vrei!

Reclame