Despre mine

M-am gandit ce as putea scrie despre mine…Nu imi place sa vorbesc despre mine, mereu am preferat sa las faptele sa vorbeasca, dar voi incerca sa scriu cateva randuri.

Sunt o persoana ambitioasa, care isi asuma mereu responsabilitatea pentru ceea ce face si nu renunta usor cand isi doreste ceva. Am vise marete si multe planuri de viitor, pe care imi doresc sa le indeplinesc intr-un mod corect.

Am o familie frumoasa, cu parinti carora trebuie sa le multumesc pentru ca mi-au dat viata, m-au crescut, educat si  mi-au oferit o copilarie frumoasa si linistita  alaturi de sora mea.Ei m-au invatat ca prin munca,  rabdare si perseverenta poti ajunge acolo unde iti doresti.

Prietenii mei sunt putini, dar deosebiti si speciali. Imi place sa-mi petrec timpul liber cu ei, sa mergem la munte/mare.

Imi place mult sa calatoresc, sa  fac drumetii la munte, ascultand copacii si cantecul pasarilor.

Iubesc caii..aceste animale le gasesc fermecatoare,inteligente si imi ofera o stare debine de fiecare data cand sunt in preajma lor .

De cateva luni sunt in Germania si incerc sa invat limba germana, cat mai corect si intr-un timp scurt.Tot ceea ce voi invata eu am sa scriu si aici,  sigur exista persoane care doresc sa invete, dar un curs este scump si unii poate nu si-l pot permite sau poate nu au timp sa mearga la cursuri, care de obicei se desfasoara in timpul programului  de la munca.

Probabil va intrebati de ce acest blog se numeste ‘Invata cu Bubu’…de ce bubu si nu un alt nume. Bubu este un nume de alint, provine de la buburuze…acele animalute dragalase, simpatice, gingase 🙂

Cam atat…Te invit sa inveti impreuna cu Bubu…

Reclame